Volontärjobba med apor i EcuadorLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Jag hittade just en möjlighet till volontärjobb för den som besöker Ecuador i Sydamerika. Det handlar om att vara fältassistent i Yasuni National Park och arbetet innebär att undersöka skillnader i hur olika apor agerar i nationalparken. Volontären arbetar fem dagar per vecka och miniperioden man måste stanna är tio dagar. Sista dag att kunna delta som volontär är den 30 augusti. Varje volontär får betala en avgift om 28 dollar per dag (troligen ingår boende och mat i denna summa, fast jag vet inte säkert). Mer info hittar du på:
www.conbio.org/jobs/detail.cfm?id=15908

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\