Gratis konstvandringar i Mexiko

Om du skall besöka Puerto Vallarta i Mexiko, hålls konstvandringar på onsdagar (kvällar) mellan oktober och april. Vandra mellan olika gallerier, men jag är lite osäker på om den är guidad eller om man går på egen hand:
www.visitpuertovallarta.com/puertovallarta/puertovallarta/
mexicanculture/lets-go-on-a-downtown-art.html

www.vallartaartwalk.com/menu.html
 
Däremot vet jag säkert att i samma stad hålls på tisdagar (kl 09.30) en två timmars gratis guidad vandring – public sculpture walking tours – som visar upp stadens konst på gator och torg. Det är Galería Pacífico ägare Gary Thompson som är guide. Dock inte året om varje tisdag, men kontakta galleriet för att höra mer exakt vilka tisdagar som gäller:
www.galeriapacifico.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email