Argentina – Nattlig vandring vid världens bästa vattenfallLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du vill vara med om något riktigt spektakulärt, kan jag rekommendera vattenfallen i Iguazu National Park som ligger på gränsen mellan Argentina och Brasilien i Sydamerika. Man kan besöka denna nationalpark och se alla de mäktiga vattenfallen under dagtid (kostar cirka 150 kronor i inträde).
    Ytterligare ett snäpp i upplevelse bör det vara att se vattenfallen på kvällen när det är fullmåne och det är möjligt ungefär fem dagar varje månad.
    Fullmånevandringen in i parken går till det största av fallen (tror man står precis ovanför Garganta del Diablo / Djävulens svalg, se bild nedan). Dessa nattliga guidade vandringar kostar ca 300 kronor (200 peso) och man kan även äta middag i samband med fullmåne besöket och det kostar ca 420 kronor (270 peso och då ingår guidningen, drink och middag).
www.iguazuargentina.com/english/las_cataratas/luna_llena/calendario.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *