Peru – Uppdateringar om situationen kring Machu PicchuLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Jag fick ett mejl från organisationen South American Explorers där de bland annat gav lite uppdateringar för situationen efter översvämningarna som varit i Peru (i områdena kring Cusco och Sacred Valley). Bland annat ställde dessa översvämningar till problem för transporter till Machu Picchu. För tågen från Aguas Calientes till Ollantaytambo/Poroy (Machu Picchu) så lär det dröja upp emot ett par månader innan de är igång igen (slutet på mars förhoppningsvis).
 
Inkaleden (trecking/vandring) till Machu Picchu är förövrigt avstängd just nu, men detta har inte med översvämningarna att göra direkt. Inkaleden är stängd under hela februari månad varje år för upprustning. Så även om det varit översvämningar där, skulle de i alla fall haft inkaleden stängd under februari.
 
Mer fakta och senaste nytt om översvämningarna och utveckling av tåglinjer och liknande på:
www.saexplorers.org/clubhouses/cusco/events

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\