Böcker, video och musik på Schiphols bibliotekLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som har lite tid att spendera på Schipholflygplatsen i Amsterdam (typ vid väntan på plan) kan exempelvis besöka flygplatsens 90 kvadratmeter stora bibliotek. Här kan du läsa holländsk litteratur (1 250 böcker), som har blivit översatt till ett 30-tal språk så att alla flygresenärer som besöker biblioteket skall kunna läsa.

holland-flygplats-bibbla

Dessutom möjligt att se bilder och videos som reflekterar holländsk kultur, plus att lyssna på holländsk musik (använd en av bibliotekets iPads). Det finns ett antal sköna läsfåtöljer (varav fem av dessa har iPad) och även en storbildsskärm med bildspel. Biblioteket är öppet dygnet runt och allt är gratis att använda:
www.airportlibrary.nl/en

Mer fakta om flygplatsen: www.schiphol.nl/Travellers/AtSchiphol.htm

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *