Storbritanniens galnaste festivaler

Galna festivaler och evenemang kan göra resan lite roligare och i Storbritannien hålls årligen en mängd riktigt tokiga evenemang.att njuta av. Till exempel pankakslöptävlingen i Olney, världsmästerskapet i att bära kål, världsmästerskapet i tåbrottning eller varför inte tävlingen i att kasta ärtor (för den som hellre vill se när man kastar ägg, finns det en möjlighet till det också). Sedan får man ju såklart inte missa världsmästerskapet i såsbrottning (vet ej riktigt vilken sås det handlar om, men kanske att de brottas i helt vanlig brunsås eller varför inte lite mer exotisk jordnötssås). Självklart finns det även en lerfestival att kasta sig ut i…
 
På följande PDF-fil har du hela årets kalender med galna festivaler i Storbritannien:
www.visitengland.org/Images/Quirky%20English%20
Events%202011_tcm143-197897.pdf

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *