Med rullstol hela vägen jordenrunt

Allt går att genomföra, bara man vill. Ett exempel är Andy Campbell, som för åtta år sedan föll illa och blev förlamad när han klättrade. Men att han är delvis förlamad och inte kunnat gå sedan olyckan stoppar inte honom från att resa och upptäcka världen.

I juni i år (2012) ger han sig dessutom ut på sitt livs resa, när han under två års tid skall ta sig jorden runt i en specialbyggda rullstol (lite lik en cykel). Förutom att rulla fram, blir det bland annat även kanotfärd längs floden Mississippi och i Mexikanska gulfen.

Kika in i Andys blogg och bli inspirerad: www.pushingthelimits.com/30000-miles

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *