Se upp med narkotika på resanLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Jag tittade in på utrikesdepartementets sajt och bland annat hittade jag en sida där som varnar för narkotika på resan. Enligt UD är det en stor del av de cirka 200 svenskar som för närvarande sitter fängslade utomlands, som är misstänkta eller dömda för narkotikabrott.
   De flesta har gripits när de försökt smuggla, men många har dömts för innehav av mindre mängder narkotika. Vissa har lockats att smuggla för att tjäna pengar eller så har de tagit med sig en väska eller eller paket som tillhör någon annan – kanske utan att veta vad den innehåller.
   I potten för den som åker fast, kan ligga långa fängelsevistelse eller i allra värsta fall dödsstraff. Läs mer på:
www.regeringen.se/sb/d/14728/a/85651

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *