Tävla med din bästa semestermatLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Tastelines tävling årets Hemmakock 2011 är öppen för alla som inte arbetar professionellt med matlagning och i år gäller det att komponera en meny bestående av en huvud- och efterrätt på temat ”Semesterminnen”. årets tema kan således innnefatta rätter från hela världen.
   – Semesterminnen är ju väldigt individuella och kan vara allt från husvagnssemester till utlandsresa. Temat ska inspirera och få deltagarna att minnas den fantastiska paellan i Spanien eller lammet de grillade på Gotland, säger Magdalena Kvarning, chefredaktör på Tasteline.
   Det går att tävla individuellt eller lag om max tre personer och de fyra bästa och mest kreativa bidragen får i tävlingens final laga sina recept på scen inför över 200 specialinbjudna gäster på Hamburger Börs i Stockholm den 19 oktober. Det bästa bidraget vinner resecheckar värda 25 000 kronor och sista dag för att skicka in recepten är den 31 augusti 2011.
www.tasteline.com/Arets-Hemmakock-2011

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *