Fira nyår över AntarktiskLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Den som vill fira nyåret litet annorlunda, kan exempelvis hoppa ombord på en specialflygning över Antarktisk. Det är företaget Antarctica Sightseeing Flights som erbjuder en rundresa på nyårsafton, som kommer att ta passagerarna från Sydney och flyga via Melbourne över Antarktiskt och Sydpolen.
   Planet landsar inte på Antarktisk, utan cirklar bara över (i ungefär fyra timmar). Det finns experter med på planet som berättar om Antarktiskt och pratar med passagerarna. Planet kommer att flyga en hel del på låg höjd (ca 3 000 meter över havet, vilket betyder att ibland bara är 600 meter över landytan).
   Hela resan tar ungefär tolv timmar och planet som används är en av flygbolaget Qantas Airbus A380 (som tar 450 passagerare). Det är fösta gången som det stora A380 används till denna specialflygning.
   Biljettpris från 1 000 australiska dollar (ca 5 500 kr). Bättre ekonomiplats med bra utsikt är dyrare (man roterar plats för dessa = minst halva tiden är vid fönster eller i platsen bredvid fönstersätet).
www.antarcticaflights.com.au

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\