Hong Kong – Gratis guidad trekkingturLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som vill vandra i Hong Kong området kan välja MacLehose Trail. Denna tio mil långa led startar vid Sai Kung’s Pak Tam Chung, passerar bergen på Kowloon, går i en cirkel runt Shing Mun Reservoir och slutar vid Tuen Mun. Det är möjligt att gå kortare sträckor, längre ettaper eller hela vägen. Planera din vandring:
www.discoverhongkong.com/promotions/hikingfest/eng/tour.html

Den som inte vill vandra ensam, kan följa med på eguidade vandringar (kortare etapper). Det hålls ett antal – gratis – guidade vandringar och det är Hong Kong Tourism Board som är arrangör för dessa. Kolla in följande sida för mer fakta om när nästkommande guidade vandring är:
www.discoverhongkong.com/promotions/hikingfest/eng/guide.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *