Kina – Bo i tre jättelika statyerLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Tianzi (Son of the Heaven) Hotel i Kina har ett milt sagt annorlunda utseende och är byggt som tre stycken jättelika statyer av män. Statyhotellet är tio våningar högt (ca 42 meter) och ligger i distriktet Yanjiao (i utkanterna av Peking). De tre statymännen lär vara gudar som representerar i tur och ordning (skriver det på engelska då det är lite svårt att översätta på ett bra sätt): ”god of long-living” (visserligen enkel att förstå, långt liv), ”god of blessing” och ”god of officer”. Se bilder på statyhotellet på följande sida:
www.killerdirectory.com/blog/architecture/strange-hotel.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *