Indien – Helikopterturism på gång i GoaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I delstaten Goa i Indien håller man på att planera för helikopterturism och man planerar att bygga helikopterplattor på sex platser där helikoptrar kan landa och starta. Det är inte klart exakt när det kommer att starta eller vad en helikoptertur kommer att kosta, men delstatsregeringen skall skjuta till pengar och bygga det hela och sedan hyra ut anläggningarna till ett företag som sköter själva helikopterturerna. På följande platser i Goa är det tänkt att helikopterplattformarna skall byggas: Aguada, Ela-Old Goa, Panaji, Mollem, Tiracol och Colva.

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *