Sydkorea – Cykla på sex mil leder kring Seoul

Om du vill ge dig ut på cykeltur kring floden Hanghang som rinner genom Seoul (Sydkorea), så finns ett antal alternativ. Bland annat finns fyra stycken cykelleder med en sammanlagd längd av sex mil. Det går att cykla bredvid floden och även fram och tillbaka via ett flertal broar.
   Det finns cykeluthyrning och man ställer bara tillbaka cykeln när man är färdig i någon av de tolv cykeluthyrningsställena (du kan hyra i vilken som helst och återlämna cykeln i vilken som helst). Kostnaden per timma för cykeln är 3 000 Won (ca 17 kronor).
http://english.visitkorea.or.kr/enu/FU/FU_EN_15.jsp?src=email&kw=00001E&ACENO=16&cid=1261056

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *