Malaysia – Vilsam designertoa i KLLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Om du råkar befinna dig vid Mid Valley City Megamall (ett megastort shoppingcenter ca 15 minuter utanför Kuala Lumpur, malaysia) och behöver gå på en toalett, så kan du ta dig till närliggande shoppingcentret The Gardens. varför, ja det lär finnas läcvkert designade toaletter på detta shoppingcentret. På bottenvåningen kostar toaletten en slant, men på övervåningen lär det vara gratis att besöka toaletten.
 
Speciellt om man bor på ett litet billigare ställe, där kanske toaletten inte är världens trevligaste, kan det vara skönt att sitta på en fräsch och trevlig toa (och shoppingcenter kan i många fall ha riktigt trevliga toaletter för en lugn och skön toastund)…
 
Har du ett skitbra toatips – mejla gärna in det…

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\