Bli volontär på barnhem i Malawi

open-arms-malawi

Open Arms Infants Home finns i Malawi och behöver alltid en eller två hjälpande händer i sin verksamhet. De tar hand om föräldralösa eller övergivna små barn och är glada för all hjälp de kan få (mata barn, leka med barnen eller hjälpa till med allmänna sysslor och underhåll av hus). Som volontär måste du stanna i minst tre veckor och du kan vara kvar i max tre månader. Boende finns i deras volontärhus och det kostar tio dollar per natt (i huset finns förutom sovrum, även kök, vardagsrum och badrum):
www.openarmsmalawi.org/how-you-can-help/volunteer/volunteer-malawi

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *