Bli volontär på barnhem i MalawiLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

open-arms-malawi

Open Arms Infants Home finns i Malawi och behöver alltid en eller två hjälpande händer i sin verksamhet. De tar hand om föräldralösa eller övergivna små barn och är glada för all hjälp de kan få (mata barn, leka med barnen eller hjälpa till med allmänna sysslor och underhåll av hus). Som volontär måste du stanna i minst tre veckor och du kan vara kvar i max tre månader. Boende finns i deras volontärhus och det kostar tio dollar per natt (i huset finns förutom sovrum, även kök, vardagsrum och badrum):
www.openarmsmalawi.org/how-you-can-help/volunteer/volunteer-malawi

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *