Kenya – Nairobi National Park ökar ytaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Kenya har Nairobi National Park utökat sin yta med över 100 acres (ca 0,4 kvadratkilometer) genom ett avtal med en angränsande landägare. Och desto mer natur som blir skyddad, desto bättre är det så klart:
www.kws.go.ke/info/news/2011/22NNP2011.html

Nairobi National Park är belägen endast ca sju kilometer från centrala Nairobi och besökare kan i nationalparken njuta av möten med noshörningar, lejon, leoparder, buffel, giraff, zebror och ungefär 400 fågelarter:
www.kws.go.ke/parks/parks_reserves/NANP.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *