Sydafrika – Ändrade regler för gränsövergångar i KrugerparkenLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Den som tar sig genom Kruger National Park och använder någon av langränserna i parken (mellan Kruger National Park i Sydafrika och Limpopo Transfrontier Parks i Mozambique) måste visa upp en bokning på boende dit personen är på väg (antingen i Kruger eller Limpopo National Park). Detta gäller de som planerar att passera gränsövergångarna Pafuri och Giriyondo (i den norra regionen Nxanatseni). Denna nya regel började gälla från den 1 december 2011. Mer fakta och regler på följande sida:
www.sanparks.org/about/news/default.php?id=1775

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *