Uganda – Fler bergsgorillor tar emot besökareLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

En av höjdpunkterna vid ett besök i Uganda är att besöka bergsgorillorna. Fast det kostar ganska mycket (500 dollar för ett besök) och det kan vara väldigt lång väntetid för att få tillstånd. Detta då det endast finns fyra olika ”gorillfamiljer” i landet som turister kan besöka (sammanlagt kan endast 32 turister per dag besöka gorillorna). Nu har man dock två nya ”familjer” som man skall börja låta turister besöka, vilket gör att antalet turister per dag ökar upp till 42 och detta gör så klart det något lättare att få tillstånd…
www.uwa.or.ug/new.html#11

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *