Dykning i Lake Malawi

I Lake Malawi i Malawia (Afrika) står bland annat dykning på programmet (platser för dykning är bland annat Cape Maclear och Nakota). Det har varit ganska billigt att ta dykcert här bland annat. Finns inte alltför många dykcenters, men jag har hittat dykcenters sajter där priserna ligger på ca 2 000- 2 400 kronor för en Padi Open Water dykkurs.
 
Länktips för Lake Malawi:
www.vividlight.com/articles/1912.htm
www.malawitourism.com/Pages/Attractions/Activities/diving.html
www.malawi-india.org/lakemalawi.htm
www.shark-society.com/locations/malawi
http://mchportal.com
 
Hittade ett dykcenter på nätet där det står på deras hemsida att de bara tar 180 dollar (lite över 1 300 kronor) för Padi Open Water Course och 25 dollar (ca 180 kr) per vanliga dyk, men låter nog lite för billigt (det framgår inte på deras hemsida om det är priserna för år 2010 eller om det är gamla priser):
www.aprconsulting.ch/aquanuts/courses.htm

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email