Hälsoresor till Egypten

Traditionella hälsobehandlingar har funnits i Egypten under årtusenden. Flera områden i landet är kända för sina typiska miljöer med olika sorters behandlingar som gynnar hälsan, främjar välbefinnandet och lindrar stress. Nedan är ett antal exempel på områden i Egypten med hälsobehandlingar:
 
Aswan:
I södra Egypten finner du traditionella nubiska behandlingar, sandbad och massage.
 
New Valley:
De bubblande och varma källorna i New Valley är naturligt uppvärmda och har en temperatur på mellan 35 och 45 grader året runt. Här kan man också välja att bada i sand eller att prova på traditionella örtläkemedel.
 
Röda havet:
Hela kusten längs Röda havet – och särskilt staden Safaga – erbjuder ett praktiskt taget perfekt klimat för bad i mineralvatten med upp till 35 procent mer salt än i det vanliga havet. Ett dopp i Röda havet sägs bota flera olika tillstånd.
 
Oyoun Mossa och Hamam Faraon:
Här finner du vatten med den högsta halten svavelsyra i hela världen. Både Oyoun Mossa och Hamam Faraon kan stoltsera med ett varmt och torrt klimat som är perfekt för vårt välbefinnande. Städernas framgångar med att bota alla typer av värk och smärta är faktiskt överraskande hög.
 
Planera ett besök i Egypten:
www.egypt.travel

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *