Samarbete över gränser i nationalparker i södra AfrikaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

På sajten för Boundless Southern Africa finner du fakta om sju stycken unika nationalparksområden. Det handlar om så kallade transfrontier conservation areas, vilket betyder att två eller fler parkområden har börjat samarbeta och att dessa parker finns i olika länder.
   Följande områden kan du få mer info om: /Ai-/Ais – Richtersveld Transfrontier Park (Sydafrika och Namibia), Kgalagadi Transfrontier Park (Botswana och Sydafrika), Kavango Zambezi Transfrontier Conservation Area (Angola, Botswana, Namibia, Zambia och Zimbabwe), Greater Mapungubwe Transfrontier Conservation Area (Botswana, Sydafrika och Zimbabwe), Great Limpopo Tranfrontier Park (Mozambique, Sydafrika och Zimbabwe), Lubombo Transfrontier Conservation Area (Swaziland, Mozambique och Sydafrika) och Maloti Drakensberg Transfrontier Conservation Area (Lesotho och Sydafrika).
www.boundlesssa.com

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)