Mexiko – 36 timmar i Oaxaca

Den som fundera på att besöka staden Oaxaca i Mexiko kan finna lite tips på framförallt matställen i en artikel hos New York Times. Artikeln handlar om vad man kan göra under 36 timmar i staden och bland annat tipsar de om marknaden Mercado 20 de Noviembre (mellan gatorna 20 de Noviembre och Cabrera) som bjuder på små matstånd där man får en måltid för runt en tjuga (40 peso = ca 20 kronor). Surfa vidare för ännu fler tip på:
http://travel.nytimes.com/2012/01/15/travel/36-hours-oaxaca-mexico.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *