Bli guidad – gratis – av lokalbefolkningen i världens städer

Insider Agency är en organisation med medlemmar över hela världen, där du träffar andra medlemmar i städer du besöker och den medlemmen tar dig med och visar upp sin stad. Du måste själv bli medlem (vilket är gratis) och vara beredd på att visa runt besökare i din hemstad.
   Det finns ju andra föreningar där man bor gratis hemma hos medlemmar, men här handlar det inte om boende, utan bara om att visa upp sin stad. Och det finns ju inget bättre än att bli guidad runt i en stad man besöker av någon som själv bor där.
   När det gäller Insider Agency så är jag inte själv medlem – så jag har inte testat hur det fungerar, men tycker det känns spännande och funderar på att gå med. Om du också är lite intresserad, läs mer här:
http://insideragency.com/faq

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email