Bli Finnairs kvalitetsjägare och res gratis!

Finnair och Helsingfors flygplats söker för andra året i rad kvalitetsjägare (Quality Hunters), vars uppdrag är att flyga mellan Europa, Asien och USA och blogga om upplevelserna när det gäller kvalitet. De som blir uttagna reser mellan den 13 oktober och 4 december 2011.
   Syftet är att göra Helsingfors flygplats och Finnairs flygförbindelser ännu mer konkurrenskraftiga. Förra året rekryterade Finnair fyra stycken Quality Hunters för att undersöka kvaliteten i resandet och i år är de på jakt efter sju stycken. Ansökan som kvalitetsjägare skall vara inne senast den 5 oktober:
www.qualityhunters2.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *