Gratis turistbuss mellan Seoul och Jeonju

I Sydkoera startar den 1 mars 2013 en gratis turistbuss mellan Seoul och Jeonju och det blir tre avgångar per vecka fram till och med den 25 augusti 2013. Restiden är tre timmar och från Seoul (Donghwa Duty Free parking lot, Jongno-gu Seoul-si) avgår den klockan åtta på morgonen. Tillbaka mot Seoul går bussen klockan fem på eftermiddagen från Jeonju (Jeonju Hanok Village, Wansan-gu Jeonju-si Jeollabuk-do). Resdagar är fredag, lördag och söndag:
english.visitkorea.or.kr/enu/FU/FU_EN_15.jsp?cid=1797480
jeonju.chesstours.co.kr/en

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *