Välgörande tävling genom Kambodja

Till hösten (6-17 november) hålls en lite annorlunda rundresa i Kambodja – nämligen Combo Challenge som är en tävling på ca 145 mil genom Kambodja på en tuk.tuk. Varje lag som vill delta skall ha två eller tre deltagare och det kostar visserligen en ganska stor slant att delta – ca 20 000 per lag om det är två deltagare – men å andra sidan ingår boende, mat och en tvåhjulig tuk-tuk. Därtill måste varje lag samla in minst 500 dollar som skall skänkas till välgörenhet i Kambodja, plus att dessutom 10% av deltagaravgiften skänks till välgörenhet. Läs mer om tävling på följande sida:
http://cambo.largeminority.com

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *