Indonesien skall satsa på 16 turistdestinationer

I Indonesien skall man från regeringshåll göra en satsning på utveckling av 16 viktiga turistdestinationer:
Lake Toba (norra Sumatra), Pangandaran (västra Java) Borobudur–Prambanan (centrala Java), Bromo- Tengger – Semeru (östra Java), Lombok (Nusatenggara), Rinjani volcano (Nusatenggara), Flores (Nusatenggara), Wakatobi (sydöstra sulawesi), Toraja (södra Sulawesi), Derawan islands (östra Kalimantan), Pulau Weh (Aceh), Togean islands (centrala Sulawesi), Thousand Islands, Old Batavia (Jakarta), Bali’s södra och norra kust och Mount Batur (Bali).

Personligen gillar jag skarpt Indonesien (har väl varit där ca 15 gånger) och besökt flera av dessa platser. Du kan få mer info om de olika platserna om du surfar vidare till följande sida och sedan klickar på någon (eller några) av de 16 destinationerna i den artikeln (de är blåmarkerade):
www.indonesia.travel/en/news/detail/799/indonesia-develops-16-priority-destinations

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *