Thailand – Bangkoks immigrationskontor flyttat

I Bangkok har man flyttat immigrationskontoret till en ny plats åt samma håll som den gamla Don Muang flygplatsen norr om staden. Du kan förlänga ditt visum här och Bangkoks immigration office finns på Chaeng Wattana Road. Det verkar lite lätt krångligt att ta sig dit och även om du helt enkelt tar en taxi, så räkna med bortåt 50 minuters resa och en kostnad på strax under 300 baht. Mer fakta om olika sätt att ta sig till immigratiosnkontoret (med buss till exempel):
www.khaosanroad.com/kirsty_turner/new_immigration_department.htm

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *