Sydkorea – Gratis buss mellan Seoul och Busan

I Sydkorea finns det en helt gratis turistbuss som går mellan huvudstaden Seoul och hamnstaden Busan. Resan tar cirka sex timmar och går alla dagar i veckan förutom måndagar året ut (fram till den 31 december 2011). Från Seoul går bussen klockan åtta på morgonen och avgångstiden från Busan är satt till fyra på eftermiddagen.
Mer info om bussresan

Personligen har jag varit i båda städerna – visserligen ett antal år sedan jag var där, men jag gillade dem båda skarpt när jag var där 2002 (speciellt tyckte jag om Seoul).

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *