Läsartips – Laos – The Gibbon Experience – galet roligt!

Kom precis tebax från The Gibbon Experience här i Laos och det VAR helt suveränt!
   Glida 100 meter över djungeln, smyga på apor, bo uppe i trädhus – klart värt det aningen dyra priset (1,7 miljoner Kip / ca 1 200 kr). Galet roligt helt enkelt. Enda eventuella minuset skulle vara de nattliga påhälsningarna av möss och råttor i trähusen (om man har fobi för sådant).
   Jag och min flickvän bodde i hus nummer 2 (”honeymoon suite”) och vi tyckte nog att den var mysigast av de vi var i (1,2,3 och 5). Den var ganska liten (för 2 personer) och låg närmast den ziprundan som de flesta tyckte var ballast. Måste runda av nu, då vi ska åka vidare till Thailand alldeles strax, men jag rekommenderar Gibbon Experience hårt!
   Tack för ett grymt nyhetsbrev och webbsida / Johan

 
Mer om Gibbon Experience:
Trädkojorna man bor i är byggda i Bokeo Nature Reserve. Delar av vinsten går till att underhålla naturreservatet och även till byarna i naturreservatet. Plus att man anställer lokalbefolkning som guider:
www.gibbonx.org

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *