Enkelt att boka boende på plats i ThailandLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Det brukar sällan vara några större problem att få tag på ett passande rum och det behövs egentligen inte boka något i förväg. Det går allt som oftast enkelt att få tag på ett rum på plats som passar just din resbudget (förutom under typ jul och nyår, plus i vissa fall om du kommer fram sent på kvällen).
 
Normalt budgetboende, i till exempel Bangkok, innebär ett enkelt rum med en säng och takfläkt eller bordsfläkt. Ofta är toaletten och dusch gemensam med de andra gästerna på samma våningsplan.
   Om du vill ha egen toalett/dusch blir det lite dyrare, likaså om du vill ha rum med luftkonditionering (aircon/AC).
 
På öar och vid stränder finns ofta boende i bungalows. De allra billigaste har bara en säng och fläkt (ibland även myggnät). Lägger du på lite i pris kan du få egen toa/dusch och ytterligare en slant extra så får du aircon (luftkonditionering). Oftast finns det flera olika prisklasser och kvalitet och liksom när det gäller att hitta ett rum, är det bara att gå runt en stund och du hittar snart något som passar just dig.

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *