Reseprylar – Snygga skjortor med dolda säkerhetsfickorLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

takino-sakerhetsskjorta

Om du på resan vill ha en snygg skjorta, som dessutom har dolda säkerhetsfickor på insidan för värdesaker, då är tillverkaren Takino något för dig. De har flera olika varianter på herrskjortor med dolda fickor.
   Till exempel Takino Cotton med fyra utvändiga fickor och sex dolda fickor på insidan. Fickorna är designade för att passa exempelvis pass, mobil, nycklar och tanken är att det inte skall synas från utsidan att du bär dessa värdesaker på dig: www.takinoshirt.com/about-takino-shirt.asp

Enda problemet är att skjortorna är väldigt dyra, 189 dollar (ca 1 220 kr) och frå deras sajt går det bara att beställa inom USA. Man kan dock mejla dem och fråga om andra butiker som säljer deras skjortor:
www.takinoshirt.com/about-takino-shirt.asp

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *