Ge Nya Zeelands natur och djur en hjälpande handLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du vill bistå med en hjälpande hand i natur- och djurvårdsarbetet på Nya Zeeland, finns många volontärmöjligheter genom New Zealand Department of Conservation. Du får inget betalt, men oftast ingår transport (exempelvis ut till öar som är nationalparker) och gratis boende.

året om behövs till exempel volontärer till Trounson Kauri Park för att hjälpa till med att underhålla vandringsleder och plantering eller Tiritiri Matangi Island som även de behöver volontärer året om (som stannar i sju dagar).
Hitta alla volontärmöjligheter här

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *