Köpa begagnad bil i Australien

Den som funderar på att köpa en begagnad bil i Australien och billuffa en tid har en massa att tänka på när det gäller köp och tillstånd och dylikt. Som en liten hjälp hålls innan sommaren ett par olika live ”webbinar” (tror det är som en online-chat ungefär) där experter tipsar och svarar på frågor. Första tillfället är den 30 maj och den andra gången den 6 juni (tror att det kommer fler tillfällen också). Man måste anmäla sig i förväg och vid varje tillfälle är det begränsat till 100 deltagare:
www.travellers-autobarn.com.au/webinar

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *