Söderhavet – Fiji – Spektakulära vyer på Viti LevuLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Jag kikade in i bloggen på Fijis turistsajt och där fanns bland annat ett blogginlägg om resan mellan Nadi och Rakiraki via Kings Road. Med buss är det en resa på ett par timmar och du skall helst sitta längst fram i bussen med utsikt framåt. Den norra delen av ön Viti Levu (Fiji, Söderhavet) lär erbjuda en av de mest spektakulära vyerna på hela Fiji. Speciellt när bussen letar sig ned genom berg och regnskog till kusten. Läs mer och se bilder på:
www.fijime.com/fiji_vacation/suva-to-rakiraki-via-kings-road

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *