Tidiga valar på Tonga

I vattnen runt ögruppen Tonga i Söderhavet har man siktat ett antal besökare som kommer varje år. Men i år är de nästan en månad tidigare än vanligt och det handlar om valar (humpback whales). De kommer hit årligen för att föda små valbebisar och leka i de varmare vattnet (annars är de vid Antarktisk, men även valar tar semester i paradiset). Det finns en mängd möjligheter att uppleva valarna på nära håll i Tonga och till och med snorkla med dessa 40-tonnare:
www.thekingdomoftonga.com/things-to-do/whale-watching

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *