Njut av 1 600 väggmålningar i Los AngelesLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Los Angeles (USA) förknippas oftast med filmkonsten, men under de senaste åren har staden blivit erkänd även som konststad. Nästan alla delar av staden kan upplevas genom LA Art Walks som är gratis självguidade turer till stadens utbud av modern konst, bland annat gatukonst i form av stora väggmålningar (kalls murals).

Genom att följa den röda tunnelbanelinjen kan du besöka NoHo Arts District, Hollywood och Downtown som har den största koncentrationen av gatukonst i Los Angeles (i hela LA finns närmare 1 600 väggmålningar):
www.discoverlosangeles.com/blog/los-angeles-murals-red-line-tour

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *