USA – 50 gånger gratis i New Orleans

USA kan vara lite dyrt att besöka, så alla tips på gratis aktiviteter bör vara välkommet för turister. Tänkte därför tipsa om en sida på nätet jag just hittade som har 50 stycken gratistips för New Orleans.
   Till exempel tipsar den om Canal Street Ferry som går till Algiers Point och du får en bra utsikt över stadens siluett. Eller varför inte (under våren eller hösten) lyssna på en gratis konsert på Lafayette Square. Läs alla 50 tips på:
www.neworleansonline.com/news/2009/May/fiftyfreethings.html

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *