Karibien – Jamaica – Meet the People

Meet the People drivs av Jamaicas turistbyrå och de har 700 volontärer som ställer upp gratis och guidar besökare runt på sin del av Jamaica. Dessutom kan de matcha mot yrke, så om du exempelvis är lärare, kan du få träffa en lärare och ta del av den personens vardag.

Meet the People har funnits sedan 1968 och är alltså en lyckad satsning som fortsätter att glädja både lokalbefolkning och framförallt besökare.
www.visitjamaica.com/feel-the-vibe/people/meet-the-people-program

Om du vill träffa någon ur lokalbefolkningen på Jamaica via programmet ”Meet the People”, kan du anmäla dig antingen på plats när du är där (hör med den lokala turistbyrån eller fråga på ditt hotell). Eller anmäl dig redan innan avresa via ett formulär på deras sajt:
www.visitjamaica.com/feel-the-vibe/people/meet-the-people-program/sign-up

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email