Argentina – Spela fotboll med Futbol AmigosLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I Buenos Aires (Argentina) är en av de största passionerna fotboll och är du likadan och dessutom vill sparka boll under ditt besök, kontakta Buenos Aires Futbol Amigos. Det är en sammanslutning av fotbollsälskare från hela världen som befinner sig i Buenos Aires och spelar fotboll med varandra.

Regelbundet arrangerar de matcher med fem spelare i varje lag och alla är välkomna att vara med och spela. Således ett bra sätt att lära känna folk i staden, spela lite fotboll och även göra något kul på stan (vilket även ingår i denna gemenskap):
www.fcbafa.com/en/rules

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *