Argentina – Gratis natt på museer lockar 750 000Lågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I November årligen hålls ”La Noche de los Museos” (ungefär museienatten) i Argentinas huvudstad Buenos Aires. Denna dag har över 180 museer och kulturinstitutioner öppet till sent (tre på natten) och det är gratis inträde överallt.

Det brukar komma väldig många besökare på museienatten (ungefär 750 000) och det hålls även ett stort utomhusparty natten lång i området Puerto Madero. Årets museienatt hålls den 9 november 2013 och över 180 museer och institutioner deltar.

Följande sida listar deltagande museer (hela sajten dock bara på spanska):
www.lanochedelosmuseos.gob.ar/museos_participantes.html

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *