Peru – Varning för rasrisk i CuscoLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

I staden Cusco i Peru har man fått stora problem efter allt regnande i början på året. Allt vatten som kom ned skadade nämligen ett stort antal gamla kolonialbyggnader i staden och det är nu rasrisk på flera platser. Vissa gator har fått stängas för biltrafik på grund av rasrisk och det faktum att man fått sätta upp skyddställningar så att väggar inte kollapsar (vilket gjort att biltrafik inte får plats). Så är du på väg mot Cusco, ta det varligt under stadsvandring och se upp. Mer fakta i följande blogg, där det även finns en karta över staden där farliga byggnader är markerade.
http://enperublog.com/2010/04/05/colonial-era-buildings-
in-the-historic-center-of-cusco-risk-collapse

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *