Läsartips – En av de roligaste karnevalernaLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Hej! Såg att ni i ett tidigare nyhetsbrev hade tips på olika karnevaler. Tyvärr har ni missat en av de största och mest roliga karnevalerna som hålls i Port of Spain på Trinidad-Tobago. Där köper du en egen dräkt och partajar med från måndag morgon och om du vill till tisdag eftermiddag.
   Måndag morgon startar med jóuvertmorning vid 3-4 tiden. Senare under dagen sätter du på dig lite av tisdagens dräkt och går med ditt band. Tisdag från 6-7 på morgonen till sena kvällen har du full mundering. Har själv gjort 10 karnevaler där och har biljett till den 11:e.
   Dessutom är det fullt ös ett antal veckor före som accentueras sista veckan. Sista två dagarna är alltid måndag och tisdag före askonsdag. Alltså onsdagen sex veckor före skärtorsdag. Tror nästa år (2009) att det är 21 och 22 februari som gäller för karnevalen.
   I Port of Spain finns även en pub som heter Smoky&Bounty, finns inget liknande ställe i världen som den under karnevalstid. Kan inte beskrivas i ord. Måste upplevas för att förstå
P.O

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *