Kampanj New York – teater, mat och hotell

I New York (USA) erbjuds under januari och februari 2012 en mängd olika kampanjerbjudande om allt från boende och mat, till teaterupplevelser.


Till exempel erbjuds olika erbjudanden på över 120 hotell i staden mellan den 2 januari och 29 februari. Det kan handla om en natt gratis om man bokar minst tre nätter eller gratis frukost. På följande sajt finner du fakta om de deltagande hotellen och vilken sorts kampanj de erbjuder:
www.nycgo.com/getmorenyc/hotels

NYC Restaurant Week (16 janiari till 10 februari) samlar ca 300 restauranger i staden som erbjuder kampanjpriser på menyer. Kostnaden är 24,07 dollar för en trerätters lunch eller 35 dollar för trerätters middag. Dessa priser gäller måndag till fredag under perioden och från början av januari går det att reservera bord.
www.nycgo.com/restaurantweek

Från den 17 januari och fram till 4 februari 2012 finns möjlighet att se tater på Broadway till halva priset. Över 20 Broadwayshower erbjuder ”two-for-one tickets” (gå två betala för en) och bland annat handlar det om föreställningarna Anything Goes, Private Lives, Seminar och Spider-Man. Biljetterna börjar säljas den 4 januari 2012.
www.nycgo.com/broadwayweek

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *