USA – Gratiskampanj på lyxhotell i New York

Under sommaren kan den som vill bo lyxigt i New York (USA) ta del av en sommarkampanj (27 juni-5 september) som ger en extra natt gratis. Erbjudandet gäller på 15 lyxhotell i staden och den som bokar och betalar för två nätter, får en tredje natt gratis.Dessutom går det att stanna längre, till exempel om du vill stanna sex dagar är dag tre och dag sex således gratis.
 

 
Kampanjen gäller på följande 15 hotell: The Carlyle A Rosewood Hotel, Hotel Plaza Athenee New York, Jumeirah Essex House, Loews Regency Hotel, The London NYC, The Peninsula New York, The Pierre New York, The Plaza Hotel, The Ritz-Carlton New York, The Setai Fifth Avenue, A Cappella Managed Hotel, The Sherry-Netherland, The St. Regis New York, Trump SoHo New York och The Waldorf Towers.
Mer info om de olika hotellen som deltar finns på följande sida:
www.nycgo.com/thirdnight

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *