USA – Gratiskampanj på lyxhotell i New YorkLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Under sommaren kan den som vill bo lyxigt i New York (USA) ta del av en sommarkampanj (27 juni-5 september) som ger en extra natt gratis. Erbjudandet gäller på 15 lyxhotell i staden och den som bokar och betalar för två nätter, får en tredje natt gratis.Dessutom går det att stanna längre, till exempel om du vill stanna sex dagar är dag tre och dag sex således gratis.
 

 
Kampanjen gäller på följande 15 hotell: The Carlyle A Rosewood Hotel, Hotel Plaza Athenee New York, Jumeirah Essex House, Loews Regency Hotel, The London NYC, The Peninsula New York, The Pierre New York, The Plaza Hotel, The Ritz-Carlton New York, The Setai Fifth Avenue, A Cappella Managed Hotel, The Sherry-Netherland, The St. Regis New York, Trump SoHo New York och The Waldorf Towers.
Mer info om de olika hotellen som deltar finns på följande sida:
www.nycgo.com/thirdnight

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *