Event – Träffa 18 turistbyråer från USA – 3 mars i OsbyLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du skall resa till USA och kan ta dig till Osby på lördag, så är en stor mängd turistbyråer från USA på besök där. De är närmare bestämt gäster på Långresedagen på Fort Swanson lördag den 3 mars i Osby. Närvarande turistbyråer är: Denver, Florida Beaches, Idaho, Kalifornien, Las Vegas, Memphis, Minnesota, Mississippi, Montana, New York Visitors Bureau, North Dakota, Oregon, Orlando, Rockford, Illinois, South Dakota, Tennessee och Wyoming:
www.swansons.se/sv/langresedag_pa_fort_swanson_3_mars_10_00_16_00.htm

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *