Jogging-sightseeing i Köpenhamn

Besökare till Köpenhamn (Danmark) som vill att sightseeingenturen skall gå fort kan följa med på en guidad tur med löparskorna på. Företaget som erbjuder springande guider (som visar upp sevärdheter) heter Running Copenhagen och de har guidade löparturer som är mellan 6,5 och 8,5 km långa och man springer i ett tempo på mellan 5,30 och 6 minuter per kilometer. De har rundturer i staden på dagtid, men också guidade löparturen i mörker och en maratontur.
www.running-copenhagen.dk

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *