Allt om rugby på World Rugby Museum och Twickenham stadium

Om du skulle vilja kika närmare på världens största rugbyarena när du besöker England, ta dig då till Twickenham stadium som har plats för 82 000 åskådare. Här finns även World Rugby Museum där du får veta allt om rugby i England och världen. Om du bara vill besöka museumet kostar det 7 pund och vill du även göra en stadium tour, kostar det sammanlagt 15 pund (guidat besök i World Rugby Museum och rundtur i rugbystadion):
www.rfu.com/TwickenhamStadium/WorldRugbyMuseum/OpeningTimesAndPrices.aspx

Text & research: Robert Karlsson - tipsa gärna...
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

Skicka kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *