Allt om rugby på World Rugby Museum och Twickenham stadiumLågpris >>> flyg och hotell - e-guidebok

Om du skulle vilja kika närmare på världens största rugbyarena när du besöker England, ta dig då till Twickenham stadium som har plats för 82 000 åskådare. Här finns även World Rugby Museum där du får veta allt om rugby i England och världen. Om du bara vill besöka museumet kostar det 7 pund och vill du även göra en stadium tour, kostar det sammanlagt 15 pund (guidat besök i World Rugby Museum och rundtur i rugbystadion):
www.rfu.com/TwickenhamStadium/WorldRugbyMuseum/OpeningTimesAndPrices.aspx

 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *