Besök vingårdar i norra GreklandLågpris >>> flyg - hotell - reseförsäkring - e-guidebok

Grekland är kanske inte det land jättemånga vallfärdar till för att besöka vingårdar och provsmaka viner, men det finns faktiskt många olika vinrutter i landet. Till exempel att färdas längs vinrutten Dionysos (vinguden ni vet…).


Denna vinrutt startar vid berget Pangeon och vingårdar som passeras är bland annat Wine Art Estate i Microhori och Pavlidis Estate vid Kokkinogia, plus Apostoli`s Vineyard i Ampeli. På sajten för samarbetsorganisationen för vingårdarna i norra Grekland finns mer fakta om Dionysosrutten och många fler förslag på vinrutter i norra Grekland (välj rubriken Wine Routes i toppmenyn): www.wineroads.gr/eng

 
 
 
 
  Mejla gärna dina bästa Restips till: res@jordenrunt.nu
  (då blir alla tusentals resenärer som besöker jordenrunt.nu jätteglada!)
 
 

Inga kommentarer ännu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Stolta partners till jordenrunt.nu

    Booking.com

             

             

    Fler Reseföretag som tar dig ut i världen

    Annonsera på jordenrunt.nu
jordenrunt.nu på Facebook
jordenrunt.nu på twitter
RSS prenumerera på jordenrunt.nu
Robert \\